su kaçak tespiti for Dummies

Wiki Article

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da one yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Evin koridorunda ve bir odasında su sızıntısı var. Koridorun tavanı da ıslanıyor duvarından su da sızıyor.

Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza Helloç bir zarar vermeden one hundred% noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Hemen arayın servisimiz 30 dk da ayağınıza gelsin. Su kaçağı tespitinde artık tesisatınıza zarar vermeyin.

Beklenmedik anlarda ansızın meydana gelen su baskınları, siz evde uyurken bile başınıza gelebilir. Musluk altında ve dolap içinde bulunan su vanalarının patlaması sonucu evinizi su basar. Birde tesisatlarda beton altında oluşan arızlar vardır.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek bare minimum hasar ile onarım yapıyoruz.

Su kaçağı tespiti için kullanılan çeşitli cihazlar vardır. İşte yaygın su kaçak tespiti olarak kullanılan su kaçak tespit cihazlarından bazıları:

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar su kaçağı tespiti ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek least hasar ile onarım yapıyoruz.

Doğuştan elektriğe ilgim var yıllardır bu işle uğraşıyorum pano montaj tesisat eloktronik kart tamiratı

Duvarda nemlenme veya ıslaklık var işse sebebini bulamıyorsanız gelişmiş cihazlarla kontrol edilmesi gerekmektedir. Mersin su tesisat firması olarak gelişmiş cihazlarımız ve deneyimli ustalarımız ile profesyonel hizmet sunmaktayız firmamızla iletişime geçin duvarlarınızda oluşan nemlenme ıslaklıkların nereden geldiğini Web olarak bulalım Duvardaki Su Sızıntısı Nasıl Tespit Edilir.

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde sıcak su kaçaklarında ve kombi su kaçağı tespitinde yapılır.

Üst kat banyosundan alt kat mutfağa su kaçağı mevcut kameralı sistemle kaçak tespiti yapılıp tamiratı yapılacak

Su Sızıntısı İzleri: su kaçak tespiti Su kaçağı su kaçağı tespiti olan bir yerde su sızıntısı izleri bulunabilir. Duvarlarda, zeminlerde veya tavanlarda su lekeleri veya renk değişiklikleri fark ederseniz, su kaçağı olabilir.

Üst katın banyosunda zeminde su olduğu sürece alt kata su sızması söz konusudur. Banyonun zeminindeki su kuruduktan sonra alt katın tavanında su akması da durur.

Ancak su kaçağı tespit su kaçakları, her zaman kaçağın olduğu noktada kendisini belli etmediğinden bu yöntem işe yaramamaktadır. Gereksiz yere duvarlar ve zemin kırılmakta ve ekstra maliyetler ortaya çıkmaktadır.

Report this wiki page