su kaçak tespiti Fundamentals Explained

Wiki Article

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz.Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera yardımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Mr Usta kapınıza kadar gelen usta tesisatçının verdiği hizmetlerin her zaman arkasındadır. Zira Mr Usta’da görev alabilmek için ustaların çeşitli eğitimlerden geçmesi ve gerekli sertifikaları alması gerekir.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Bu noktada; tüm işlemlerinizde gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirsiniz. Sadece cihaz anlamında değil aynı zamanda çalışma arkadaşlarımız yönünden de tamamı profesyonellerden oluşan; her biri alanında uzmanlık kazanan takımımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Bu sebepten dolayı uygun fiyatla hizmet vermenin de bir sınırı vardır. Bu alanda bir piyasa oluşmuştur. Söz konusu piyasanın altında hizmet veren a hundred firmadan ninety’ı kişileri mağdur etmektedir. Su kaçağı tespiti konusunda bir firmayla çalışmadan önce referanslarına göz atmanızı öneriyoruz.

Yağmur yoğun olduğunda çatı oluğunda su birikir ve oluktan taşarak çatı katına giriyor olabilir.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the ideal YouTube experience su kaçağı tespit and our latest capabilities. Learn more

Su kaçağı nadir de olsa bahsettiğiniz gibi daha üst katlardaki dairelerden veya üst kattaki yan dairelerden de sizin dairenize su akıtabilir.

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun 1-2 metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , su kaçağı tespit benim balkonumda yaşadığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

Bina, ofis, iş yerleri gibi yerleşim su kaçağı tespiti yerlerinin pis suları tahliye eden borulara atık su borusu ismi verilir. Bu işlem su tesisatçısı için pimaş dediğimiz borular kullanılır. Pimaş borularının içini görüntülemek adına kullandığımız bu boru görüntüleme kamerası ile su sızıntısı olan yeri tespit etmek eski zamanlara nazaran daha kolay hale gelmiş durumdadır.

Musluk diplerinden çOkay ince sızıntılar olabilir bu durum tespitini yapabilirsiniz. Dışarıda borular, musluklar, ara musluklar kontrol edilir ise bu su tesisatçısı yolla bir sızıntı bulma şansımız vardır.

İstanbul Su Kaçağı Bulma; Aşağıda sizlere en çok uyguladığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Report this wiki page